zdrelac2 Dobro došli ! kornati
header_t_bg122

VILLA «PUPA»     Ako želite malo robinzonskog ljetovanja, a u isto vrijeme blizinu civilizacije, tad dođite ljetovati u villu «Pupa» na otoku Pašmanu u blizini Zadra. Villa «Pupa» se nalazi na osamljenom mjestu (u blizini je samo jedna kuća) oko 1,5 km do prvog zaseoka sa samoposlugom i restoranom, a na udaljenosti od 4-5 km (u Kukljici) su diskoteka, teniska igrališta i ostali turistički sadržaji.
   villa 2    Posjed se proteže do mora (ima 2000 m2), a villa «Pupa» (160m2) se nalazi 30 m od mora. S autom se može doći 30 m do ville, a ima i parkiralište. Villa ima 8 ležaja (3 bračna i 2 jednokrevetna). Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Tu su zatim i kompletno opremljena kuhinja s hladnjakom od 180 l + zamrzivač od 50 l, dnevni boravak s galerijom, dvije kupaonice, loža sa stolom, velika terasa, podrum, vanjski tuš s toplom vodom, grill za pečenje, sjenik na dva metra od mora, privatna plaža s popločanim dijelom za sunčanje i natkritim dijelom (s tendom) sa stolcima za sjedenje. U villi je normalna instalacija gradske vode i električnih instalacija solarne na 220 volti.LCD televizor. 
     Iako se nalazi na mirnom mjestu, dane su mogućnosti za rekreaciju kao tenis i trekking & mountain biking (Ugljan + Pašman cca 40 km). Gosti imaju na raspolaganju i čamac (3,30 m) na vesla. U prvom selu do ville može se iznajmiti ribarski brod za izlet i ribarenje s profesionalnim ribarom. Zadarski okoliš s četiri nacionalna parka (Kornati, Plitvička jezera, Paklenica, slapovi Krke) nudi mogućnost za nezaboravne jednodnevne izlete. Na otok Pašman dođete trajektom Zadar – Preko (cca 25 min), pa zatim autom za desetak minuta do ville.
U villu se možete useliti subotom poslije 15h, a zadnji dan je napuštate do 10h.                                        Za rezervaciju plaćate 30% ukupne cijene, ostatak tri tjedna prije dolaska. 


  Sve informacije i rezervacije: Begović Rajko, Kralja Držislava 10, 23000 Zadar, Croatia,                  Tel/Fax: +385(23)213 343,  Mob: +385 98 906 39 44

tloris villa